Uw partner voor een toekomstbestendig huis

Tedko Elektrotechniek zet zich al jaren in om uw huis klaar te maken voor de toekomst. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u helpt uw huis te verduurzamen, dan is Tedko Elektrotechniek de juiste keuze.

Onze missie is om uw huis toekomstbestendig te maken, door middel van de juiste technische oplossingen.

Dit doen wij door alleen maar met de beste mensen en de modernste apparatuur en odnerdelen te werken. Wij prijzen onszelf voor onze persoonlijke aanpak en ons vermogen om verder te kijken dan alleen de techniek. Wij richten ons ook op de esthetiek van uw huis en denken mee over de best passende oplossing voor uw situatie.

Betrouwbaar en kundig

Bij Tedko Elektrotechniek hechten wij veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid. Wij begrijpen dat het verduurzamen van uw woning een grote investering is, zowel financieel als emotioneel. Daarom streven wij ernaar om u volledige gerust te stellen tijdens het hele proces.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun vak verstaan. We houden onszelf continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de elektrotechniek, zodat we altijd met innovatieve oplossingen kunnen komen. Daarnaast garanderen wij dat al onze installaties voldoen aan de wettelijke vereisten en normen, zodat u verzekerd bent van veiligheid en kwaliteit. Wij beschikken over de juiste certificeringen en houden kennis en kunde op peil door regelmatig bij te scholen.

Bij Tedko Elektrotechniek kiest u voor

Wij werken alleen met A-merken

Onze werkwijze

Het is onze missie om uw huis toekomstbestendig te maken. Wij zorgen voor een integrale aanpak zodat u nog jaren met veel plezier in uw huis kunt wonen.

  1. Binnen een maand tijd en vaak binnen een dag afgerond
  2. Duurzame aansluiting
  3. Proactief bij eventuele storingen
  4. Transparant over kosten. Geen onvoorziene kosten achteraf.
  5. Geen voorrijkosten

Gecertificeerd installateur